Kortenhoff Kortenhoff Advocaat & Scheidingsbemiddelaar Apeldoorn

Profiel

Mr. Ingrid L. Kortenhoff is in 1980 afgestudeerd (Universiteit Utrecht) en is sinds dat jaar werkzaam als advocaat. Na een aantal jaren algemene praktijk heeft zij zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht.

Ingrid Kortenhoff is scheidingsbemiddelaar en lid van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).

Na haar afstuderen begon haar loopbaan als advocaat bij Van Driel & Van Herksen advocaten (tegenwoordig Nysingh advocaten-notarissen). In 2002 nam zij afscheid van Nysingh advocaten-notarissen en begon zij haar eigen kantoor: Kortenhoff advocaat en scheidingsbemiddelaar.

Buiten haar praktijk is Ingrid Kortenhoff van oktober 2004 tot medio maart 2014 lid geweest van de Raad van Toezicht van de Orde van Advocaten in respectievelijk de arrondissementen Zutphen (tot januari 2013), Oost-Nederland (januari - april 2013) en Gelderland. In de periode van januari 2004 tot januari 2014 is zij voorzitter geweest van de klachtencommissie ’s Heeren Loo Midden-Nederland.